Site icon NewsIT

Η καινούργια ταινία του Παπακαλιάτη

10.07.2014 | 15:03
Η καινούργια ταινία του Παπακαλιάτη

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, αλλά παραμένει… αβάπτιστη. Ο λόγος για την καινούργια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που αποφάσισε να κάνει μετά το «Αν…».

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης λοιπόν ετοιμάζει ήδη την καινούργια του ταινία, στην οποία καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες και η οποία είναι μια ερωτική τριλογία που στο τέλος όμως, αποκτά κοινό φινάλε.


 
Στις ερωτικές ιστορίες μπλέκονται έλληνες και ξένοι και έτσι θα παίξουν ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν έλληνες ηθοποιοί. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος, κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα.
 

 
Τα γυρίσματα της πρώτης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον Μηνά Χατζησάββα, την πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και τον Tawfeek Barhom έχουν ξεκινήσει, ενώ για τις δύο υπόλοιπες ιστορίες θα ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου με σκοπό η καινούργια ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2015.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version