Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο πλατό του Happy Day με μία ανθοδέσμη για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο πλατό του Happy Day με μία ανθοδέσμη για τα γενέθλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Φωτογραφία NDPPHOTO

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (31.05.2024) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δέχθηκε τα δώρα και τις ευχές των συνεργατών της. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής Happy Day, στο πλατό μπήκε η Κατερίνα Καινούργιου με μία τεράστια ανθοδέσμη.

«Μεγάλη έκπληξη. Να τα εκατοστήσεις μωρό μου. Κανένας δεν με ενημέρωσε για τίποτα και μόνη μου είπα το πρωί ότι θέλω να μπω στη Σταματίνα. Έχω πάρει και καλύτερο δώρο. Την λες την ηλικία; Δεν τη λες» είπε η Κατερίνα Καινούργιου που άρχισε τα πειράγματα και στη συνέχεια περιέγραψε τα όμορφα λόγια που της ανέφερε ένας γνωστός της όταν είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σήμερα οικογενειακά. Θα πάμε να φάμε με τον Θέμη και τα παιδάκια. Θα μου κάνουν τουρτίτσα και μου είχαν κάνει κάτι κάρτες», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά, τη μέρα των γενεθλίων της.

  

«Αυτή η εικόνα ενότητας και το συναίσθημα που μας δένει είναι που σας λέω ότι είμαστε μία οικογένεια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου για την έκπληξη που της έκανε.

Media Τελευταίες ειδήσεις