Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είναι προ των πυλών με τη Μαρία Κίτσου να είναι το πρόσωπο – κλειδί.

Τόσο οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, θέλουν να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς αποδόθηκε και στον πρώτο κύκλο.

Οι ρόλοι έχουν κλείσει, οι ιστορίες τους έχουν ήδη αποτυπωθεί στο χαρτί και οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει το τηλεοπτικό τους ταξίδι στην ενετοκρατούμενη Μάνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς θα είναι η Μαρία Κίτσου, η οποία θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”

Στη σειρά, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μελέτης Ηλίας, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρος Πιεχόβακ.

Οι ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες που έπλασαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, η κάμερα καταγράφει υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου και η ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται…

Το σημείωμα των σεναριογράφων

“Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ.

Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη.

Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού;

Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;”.

Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις