Site icon NewsIT

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση

15.09.2014 | 13:04
Φωτογραφία tlife.gr

Φωτογραφία tlife.gr

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδια, αλλά τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση.

Την καινούργια σεζόν όμως, η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα σε καθημερινή σειρά. Τον Οκτώβριο είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα η καινούργια ελληνική σειρά του ΑΝΤ1, οι «Συμμαθητές» με πρωταγωνιστές πολλούς και γνωστούς ηθοποιούς. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του Αμαρουσίου που μπαίνει δυναμικά στο χώρο της εγχώριας μυθοπλασίας. Η σειρά προέρχεται από την Αργεντινή και γνωρίζει επιτυχία σε όποια χώρα έχει προβληθεί.

Στην ελληνική απόδοσή της θα πρωταγωνιστούν οι Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Μιχάλης Μαρίνος, Φαίδρα Δρούκα, Νικολέττα Καρρά, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Χριστίνα Τσάφου και ο Παύλος Χαϊκάλης. Εκτός όμως, από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα υπάρξουν και αρκετοί guest που θα παίξουν στη σειρά. Έτσι θα δούμε τη Μαρία Αλιφέρη να επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από αρκετά χρόνια για να παίξει έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο στους «Συμμαθητές». Εκτός όμως, από τη Μαρία Αλιφέρη και ένας ακόμα γνωστός ηθοποιός θα παίξει στην καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, αφού πριν από λίγες ημέρες έκλεισε και ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός που απείχε τα τελευταία χρόνια και έκανε μόνο guest στη σειρά «Μίλα μου βρόμικα» του MEGA, ενώ χόρεψε και στο «Dancing with the stars» θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα κρατήσει έναν ρόλο στους «Συμμαθητές».
Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται εντατικά με σκοπό η σειρά να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, καθημερινά στις 9 το βράδυ, ελπίζοντας ότι θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version