Site icon NewsIT

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στον ALPHA!

06.04.2015 | 16:40
Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στον ALPHA!

Για πολλά χρόνια η Μαρία Ηλιάκη ανήκε στο δυναμικό του ALPHA αφού εκεί ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά, στη συνέχεια ήταν στο «Κους κους» ενώ μέχρι πέρυσι παρουσίαζε με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου το «Δέστε τους».

Τη φετινή σεζόν αποφάσισε να φύγει από το κανάλι της Κάντζας και να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν της βγήκε σε πολύ καλό αφού η εκπομπή της κόπηκε μετά από λίγους μήνες. Φαίνεται λοιπόν ότι το… πακέτο που «έφαγε» με την ατυχή επιλογή της την ενέπνευσε να επιστρέψει στον ALPHA και να στείλει… πακέτο. Έτσι η Ηλιάκη επέτρεψε στον ALPHA θέλοντας να εμφανιστεί στην εκπομπή «Πάμε πακέτο» και να στείλει δικό της «πακέτο».

Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη βδομάδα και έτσι η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε ξανά στο στούντιο που εργαζόταν για πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ως καλεσμένη στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Δεν θα προδώσω το ποιος είναι ο παραλήπτης του «πακέτου» που έστειλε και το τι έγινε στο γύρισμα αφού το επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί μετά το Πάσχα. Πάντως δεν αποκλείεται η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στο κανάλι της Κάντζας να… αναθέρμανε τις σχέσεις της με τα στελέχη του σταθμού και να υπάρξει κάποιο… πακέτο συνεργασίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version