Site icon NewsIT

Η Μαρία Μάρκου από το The Chase ξεσπαθώνει: «Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά διέψευσα πολύ κόσμο»

29.08.2024 | 08:02
Η Μαρία Μάρκου από το The Chase ξεσπαθώνει: «Αν πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά διέψευσα πολύ κόσμο»

Η Μαρία Μάρκου έγινε γνωστή από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι The Chase που προβάλλεται στο Mega. Σε συνέντευξή της, μίλησε και για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν οι άντρες.

Tη Μαρία Μάρκου τη γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια μέσα από το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι The Chase, που ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα να κάνει πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν στο Mega.

Η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» μιλά στη δημοσιογράφο Ελευθερία Κανακάκη και το περιοδικό Vita, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον σεξισμό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν οι άντρες στην προσωπική της ζωή.

«Τα προσόντα είναι αυταπόδεικτα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι συγκεκριμένοι ακαδημαϊκοί τίτλοι, που για κάποιους σημαίνουν κάτι και για άλλους δεν σημαίνουν τίποτα. Αν όμως πίστευαν ότι είμαι μια χαζή ξανθιά, τότε διέψευσα πολύ κόσμο. Είχα αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν είμαι μια χαζή μελαχρινή – γιατί έχω υπάρξει και μελαχρινή. Τα πρότυπα και τα στερεότυπα είναι για να σπάνε», δηλώνει η Μαρία Μάρκου.

Στην προσωπική σας ζωή οι άντρες πώς σας αντιμετωπίζουν; Με δέος, με θαυμασμό ή με φόβο;

«Κάποιες φορές με τρόμο! Και με δέος και με θαυμασμό όμως. Έχω τύχει αντικείμενο πολλών συμπεριφορών, πολυσχιδών και διαφορετικών. Εξαρτάται και από τον άνθρωπο αλλά και από τι τι θέλει κάθε φορά το άλλο φύλο από μένα», απαντά η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα».

«Δεν πιστεύω στις πνευματικές ανωτερότητες και κατωτερότητες. Εκεί όπου υστερώ εγώ μπορεί να υπερτερεί ο άλλος. Πιστεύω στις ισορροπίες. Και με τέτοιους ανθρώπους έχω συνυπάρξει και εξακολουθώ να συνυπάρχω: με δυναμικές προσωπικότητες σε ισορροπημένες σχέσεις», τονίζει η Μαρία Μάρκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version