Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Η μάχη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

Η μάχη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη
Κερδισμένοι οι Καμπουράκης-Οικονομέας με τον Παπαδάκη να παλεύει μόνος του
Το έχουμε ξαναπεί ότι οι πρωταγωνιστές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης δεν πρόκειται να βρουν ησυχία! Οι συνεχείς ανακατατάξεις αποδεικνύουν πάντως πως οι τηλεθεατές το πρωί δεν ξεχνιούνται μπροστά στις τηλεοράσεις τους αλλά μένουν σε κάποιο κανάλι μόνο όταν κάτι τους ενδιαφέρει. 

Αλλιώς… φεύγουν για αλλού! Έτσι, όποιος έχει «δυνατό θέμα» καταφέρνει να κρατήσει τους τηλεθεατές και τα νούμερα. 

Βέβαια, από την άλλη μεριά υπάρχει και η «συνήθεια» που σ’ αυτήν υπερτερεί σαφώς το MEGA έχοντας καταφέρει να «χτίσει» ενημερωτικό προφίλ, κάτι που φαίνεται πως παλεύει να κάνει και το ALTER το οποίο φαίνεται να κερδίζει συνεχώς. Ο δε ΑΝΤ1 με το καθαρά ψυχαγωγικό του προφίλ μένει σαφέστατα μακριά από τον τομέα της ενημέρωσης με τον Γιώργο Παπαδάκη να παλεύει μόνος του με ιδιαίτερα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα τηλεθέασης. 

Η δε ΕΡΤ, το τελευταίο διάστημα… έχει μπερδέψει τους τηλεθεατές αφού παρουσιάζει ένα πρόγραμμα… χωρίς πρόγραμμα και ο δε ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει πολύ δρόμο ακόμα για να ταυτιστεί με το… κοντρόλ των τηλεθεατών.

Συγκεκριμένα λοιπόν, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Πέμπτη 29 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:
 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 21,2%
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 20,7%
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 18,9%
 
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,6%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 5,5%

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε