Site icon NewsIT

Η Μέγκι Σούλη αποκαλύπτει για τη «Φωτεινή» από τη «Διάφανη αγάπη»

21.07.2024 | 14:02
Η Μέγκι Σούλη αποκαλύπτει για τη «Φωτεινή» από τη «Διάφανη αγάπη»

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha και η Μέγκι Σούλη υποδύεται τη Φωτεινή.  

«Η Φωτεινή είναι ένα κορίτσι εσωστρεφές, μοναχικό, τολμηρό, ευαίσθητο και σίγουρα θαρραλέο. Έρχεται αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις και με ένα παρελθόν αρκετά επιβαρυμένο», λέει η Μέγκι Σούλη για την ηρωίδα της στη νέα τηλεοπτική σειρά.

«Με την Φωτεινή έχω πολλά κοινά», αποκαλύπτει η νεαρή ηθοποιός. «Ακόμα ανακαλύπτω τον κόσμο της, αλλά έχω βρει αρκετά κοινά. Σίγουρα η εσωστρέφεια, η ευαισθησία και η μοναχικότητα ήταν από τα πρώτα στοιχεία με τα οποία ταυτίστηκα. Στην πορεία είμαι σίγουρη ότι θα ανακαλύψω κι άλλα».

Όσο για τον λόγο που είπε το «ναι» στη σειρά, δηλώνει: «Η Φωτεινή ήταν ο πρώτος και κύριος λόγος που είπα το “ναι” στη σειρά. Ενθουσιάστηκα με τον ρόλο από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο. Οι συντελεστές της σειράς ήταν, επίσης, ένας λόγος που ήθελα να υποδυθώ την Φωτεινή!».

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στη ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

Tags: ,

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version