Site icon NewsIT

Η Ναταλία Γερμανού είπε «αντίο» σε Δημήτρη Πανόπουλο και Εβελίνα Νικόλιζα – «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή»

07.07.2024 | 18:11
Η Ναταλία Γερμανού είπε «αντίο» σε Δημήτρη Πανόπουλο και Εβελίνα Νικόλιζα – «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή»

«Τίτλοι τέλους» μπήκαν στην 6η σεζόν της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και η ίδια αποκάλυψε ότι οι 2 συνεργάτες της, Δημήτρης Πανόπουλος και Εβελίνα Νικόλιζα δεν θα συνεχίσουν από του χρόνου.

Στην έναρξη της σημερινής (07.07.2024) τελευταίας εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα. «Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα.», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία».

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή».

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους οι Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε την ομάδα της και τους τηλεθεατές, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Για τον δεύτερο μάλιστα, πήρε πίσω το «άνθρακας ο θησαυρός» που είχε πει στο παρελθόν.

«Δημήτρη μου, τι να σου πω. Ήσουνα, σε αντίθεση με τη μακακία που είχα πει τον Νοέμβριο καλεσμένη σε μια εκπομπή, αποκάλυψη. Ήσουν αποκάλυψη. Ήσουν το στήριγμά μου σε θέματα ενημέρωσης που δεν γνώριζα. Με έκανες πολύ καλύτερη δημοσιογραφικά, είσαι ένα σπουδαίο πλάσμα.

Είσαι ένα κουκλί μέσα και έξω, και εύχομαι όποιο κι αν είναι το επόμενο βήμα σου, να σκίσεις. Πραγματικά σε ευχαριστώ» του είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Τέλος, η παρουσιάστρια δεσμεύτηκε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version