Site icon NewsIT

Η Στάη πάει στον 902;

29.08.2013 | 09:28
Η Στάη πάει στον 902;

Με άκρα μυστικότητα διαμορφώνεται το πρόγραμμα του 902 μετά την πώλησή του από το ΚΚΕ στην εταιρία «Α- ORIZON MEDIA LTD».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το Ε -όπως φαίνεται ότι θα είναι ο τίτλος του καναλιού- θα περιέχει εκπομπές, αλλά και ελληνικές και ξένες σειρές ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς επαφές με διάφορα πρόσωπα. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές της Έλλης Στάη με στελέχη του σταθμού ώστε η γνωστή δημοσιογράφος να αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ωστόσο, μιλώντας με άτομο από το στενό περιβάλλον της Έλλης Στάη μου τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή, ενώ μάλιστα απόρησε από ποιους και με τι σκοπούς διαρρέονται αυτές οι φήμες. Όπως μου ανέφερε σε συζήτηση που είχε με τη Στάη η ίδια η δημοσιογράφος του διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα ακούγονται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω καν ποιοι έχουν το σταθμό και ποιοι έχουν αναλάβει τη στελέχωσή του», εκφράζοντας όμως, παράλληλα την ευχαρίστησή της που όπως φαίνεται θα ανοίξουν κάποιες θέσεις εργασίας.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν όλη αυτή η φημολογία γύρω από τη… συνεργασία της δημοσιογράφου με τον τηλεοπτικό σταθμό δεν έχει καμία αλήθεια… τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν στο μέλλον τα στελέχη του σταθμού κάνουν πρόταση στην Έλλη Στάη να ενταχθεί στο δυναμικό του Ε. Προς το παρόν όμως, η γνωστή δημοσιογράφος όχι μόνο… δεν πάει στον 902, αλλά δεν έχει κάνει καμία επαφή και διαψεύδει κατηγορηματικά όλες αυτές τις φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3,7 εκατ. ευρώ πούλησε το ΚΚΕ τον 902

Η ανακοίνωση των αγοραστών του 902

Δεν συστάθηκε ακόμη η A ORIZON MEDIA του 902.gr – Εκκρεμεί αίτηση για εγγραφή της στον Έφορο Εταιριών της Κύπρου

Σε off shore με έδρα την Κύπρο ο 902 – Μυστήριο με την A-Orizon Media LTD που αγόρασε το σταθμό

Ανακοίνωση με… καθυστέρηση: Στην A-Orizon Media LTD ο 902

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version