Site icon NewsIT

Η… στενάχωρη «Joy» και το «κάψιμο» στη Δούκισσα Νομικού

09.11.2015 | 15:27
Η… στενάχωρη «Joy» και το «κάψιμο» στη Δούκισσα Νομικού

Κάνει… περιοδεία στα κανάλια αλλά τελικά όπου κι αν πάει η εκπομπή «Joy» δεν δίνει χαρά… αλλά λύπη στα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών που βλέπουν τις τηλεθεάσεις να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. 

 Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, του ΑΝΤ1, ισχύει το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες;», αφού θα έπρεπε να είχαν δει τι έκανε η εκπομπή «Joy» στο MEGA. Βέβαια στο κανάλι του Αμαρουσίου πίστεψαν ότι θα καταφέρουν να… επιδιορθώσουν την εκπομπή και να κερδίσουν τους τηλεθεατές, ενώ ποντάρισαν πολύ και στην παρουσίαση με τη Δούκισσα Νομικού.

Τελικά δεν έκαναν καμία σημαντική αλλαγή στην εκπομπή που παραμένει άνευρη και αδιάφορη ενώ μάλιστα έτσι «καίγεται» και η συμπαθέστατη κατά τα άλλα παρουσιάστρια που προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί, χωρίς όμως να τα καταφέρνει με το κακό «στήσιμο»…!

Το αποτέλεσμα είναι η Δούκισσα με την υπερέκθεσή της στην εκπομπή να «χρεώνεται» τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αφού το Σάββατο η «Joy» σημείωσε 7,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ την Κυριακή 8,3% και 11,4% αντίστοιχα. Όπως είναι λογικό στον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν οι γκρίνιες και κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να οριστεί χρονική περίοδος… ανοχής, η οποία μάλλον θα δοθεί έως τον Ιανουάριο, περιμένοντας μπας και η «Joy» ανακάμψει, διαφορετικά θα τους… κοπεί η χαρά! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version