Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Η συγνώμη του Λαζόπουλου και η αποζημίωση με… δαίμονες!

Η συγνώμη του Λαζόπουλου και η αποζημίωση με… δαίμονες!

Το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της φετινής σεζόν ήταν να βγει στον αέρα χθες το βράδυ, αλλά τελικά λόγω της 6ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ αναβλήθηκε η μετάδοσή του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνεννόηση με τα στελέχη του ALPHA αποφάσισε να συμμετέχει στην εξάωρη στάση εργασίας, παρά το ότι είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και μάλιστα είχαν έρθει και πούλμαν από αρκετές περιοχές της Ελλάδας με τηλεθεατές που ήθελαν να παρακολουθήσουν το «Τσαντίρι» από το πλατό της εκπομπής.

Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι στο στούντιο πήγαν πούλμαν μεταφέροντας κόσμο από Κιάτο, Άργος, Βοιωτία, Μετέωρα, Καλαμπάκα αλλά και από Νάξο! Ενώ λοιπόν ο κόσμος συγκεντρωνόταν έξω από το στούντιο, ο Λάκης, η Χρύσα Ρώπα που ήρθε από το Παρίσι όπου μένει τον τελευταίο καιρό ειδικά για να εμφανιστεί στο τελευταίο «Τσαντίρι» της σεζόν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλς και ο Λευτέρης Ελευθερίου έκαναν πρόβες από νωρίς στα καμαρίνια τα κείμενά τους, παρακολουθώντας όμως, και όσα συνέβαιναν στην ΕΡΤ.

Στις 20:30 οι πόρτες άνοιξαν και ο κόσμος μπήκε μέσα. Τότε οι συνεργάτες του Λάκη ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα και ότι σε λίγη ώρα ο Λάκης θα τους εξηγούσε τους λόγους. Πράγματι, γύρω στις 20:45 ο Λάκης και οι τρεις ηθοποιοί ανέβηκαν στη σκηνή. Ο Λάκης πήρε το μικρόφωνο και έκανε εκτενή αναφορά στα όσα συνέβαιναν εκείνη την ώρα στην ΕΡΤ.

Κλείνοντας είπε: «Όταν ήταν να βγει το πρώτο “Τσαντίρι” δουλεύαμε 15 ημέρες αλλά δεν βγήκαμε λόγω απεργίας και τώρα που είναι το τελευταίο “Τσαντίρι” συμβαίνει το ίδιο. Το “Τσαντίρι”  ασφαλώς και θα σεβαστεί, και αυτή τη φορά, την απόφαση για απεργία και δεν θα βγει στον αέρα. Ζητώ συγνώμη απ’ όλους εσάς που ήρθατε για να με δείτε αλλά αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, πρέπει να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον». Τότε, ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει «Δεν πειράζει Λάκη, μπράβο Λάκη».

Συγκινημένος ο Λαζόπουλος από την αντίδραση κατέβηκε από τη σκηνή κι άρχισε να χαιρετά τον κόσμο, λέγοντάς τους «Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που ήρθατε και σας ζητώ συγνώμη». Μετά πήρε το μικρόφωνο και για να τους… αποζημιώσει για την ταλαιπωρία, τραγούδησε ένα από τα τραγούδια που είχε προγραμματίσει για το τελευταίο “Τσαντίρι και το οποίο ήταν από την όπερα του Νίκου Καρβέλα «Δαίμονες» με προσαρμοσμένους βέβαια τους στίχους στην επικαιρότητα. Ο κόσμος, έστω και για λίγο, διασκέδασε και τραγούδησε μαζί του. Βέβαια ο Λάκης τους έδωσε ραντεβού για την επόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου που αναμένεται να μεταδοθεί το «Αλ τσαντίρι νιουζ»… καλώς εχόντων των πραγμάτων!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε