Site icon NewsIT

Η «ταχυδρόμος» βρήκε το… Σπαθί της

09.08.2013 | 12:51
Ένα μοχίτο στο χέρι

Ένα μοχίτο στο χέρι

Έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη εκπομπών.

Ωστόσο, αν και η Ιωάννα Κανελλοπουλου ξεκίνησε από το «Όλα» δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, έχει παρουσιάσει την εκπομπή «Mega Star» στο MEGA και τελευταία την εκπομπή «Θέμα διατροφής» στον ΣΚΑΪ, εντούτοις ο ρόλος που την… κυνηγά είναι αυτός της «Ταχυδρόμου» στο «Έχεις γράμμα» και «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Αυτή την περίοδο όμως, η Ιωάννα έχει βρει το… Σπαθί της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της σκηνοθέτη Νίκο Χατζηαγγελή έχουν ανοίξει ένα πολύ ωραίο beach bar σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Τζιας, το Σπαθί. ‘Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποκλειστικά από το Newsit η Ιωάννα εργάζεται, αλλά παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές της σε ένα από τα ωραιότερα μέρη, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου γεμίζοντας τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει μία ταξιδιωτική εκπομπή, ενώ ο σύζυγός της Νίκος Χατζηαγγελής θα συνεχίζει να σκηνοθετεί την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μην σας κάνει λοιπόν εντύπωση σε όσους επιλέξετε την Τζια για διακοπές και βρεθείτε στην υπέροχη παραλία στο Σπαθί, όταν δείτε τη γλυκιά «Ταχυδρόμο» σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version