Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Η τελετή βράβευσης των «Ηρώων»

Η τελετή βράβευσης των «Ηρώων»

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή η καινούργια τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσά μας» που έχει σκοπό να αναδείξει δέκα πρόσωπα, δέκα πολίτες που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς και που μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit η ανταπόκριση των πολιτών στην ενέργεια αυτή του τηλεοπτικού σταθμού ήταν πολύ θετική, καθώς στο Μαρούσι έφτασαν περισσότερες από δυόμιση χιλιάδες αιτήσεις από πολίτες που… πρόδιδαν τους «Ήρωες» που γνώριζαν. Η επιτροπή που έχει συσταθεί από τους υπεύθυνους του σταθμού μετά από αξιολόγηση προχώρησε στην επιλογή των δέκα πρώτων προσώπων, καθώς απόφαση του σταθμού είναι οι «Ήρωες» να γίνουν θεσμός και να γίνουν κι άλλοι κύκλοι της εκπομπής, προβάλλοντας το έργο κι άλλων πολιτών που έχουν παραμερίσει το «Εγώ» και δίνουν σημασία στο «Εμείς»!

Ωστόσο, εκτός από την προβολή των υπόλοιπων τεσσάρων επεισοδίων με τους 8 «Ήρωες», ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να τους απονείμει και ένα ειδικό βραβείο για να τους τιμήσει. Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να αναφέρω ότι σε ορισμένες χώρες όπου προβάλλονται οι «Ήρωες», μέσα από αυτή την τελετή αναδεικνύεται ο «Ήρωας των Ηρώων», αυτός δηλαδή που κρίνεται ότι έχει προσφέρει περισσότερο στο κοινωνικό σύνολο, αλλά στο Μαρούσι έχουν αποφασίσει να τιμήσουν και τους δέκα «Ήρωες».

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στην οποία θα τιμηθούν οι δέκα «Ήρωες» που θα παρουσιαστούν στην τηλεοπτική εκπομπή.  Η εκδήλωση αυτή θα είναι τρίωρης διάρκειας και σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να μεταδοθεί ζωντανά, αλλά όχι για να γίνει μία… γκλαμουράτη εκδήλωση, αλλά να τιμήσουν ακόμα περισσότερο τους «Ήρωες» .

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε