Λίγα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks η Χριστίνα Παπαδέλλη έκανε το βράδυ της Κυριακής 28/4 το τηλεοπτικό της come back και συγκεκριμένα στο Big Brother. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ωστόσο, η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, από όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και από το Σουδάν, από όπου κατάγεται ο πατέρας της.
Η Χριστίνα Παπαδέλλη που μπήκε στο σπίτι του Big Brother είναι 33 ετών. Όταν πήγαινε στο Λύκειο μετακόμισε στο Παγκράτι μαζί με την οικογένειά της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Χριστίνα Παπαδέλλη χόρευε από μικρό κορίτσι κι αν και δεν είχε γραφτεί σε σχολή χορού, ήξερε να χορεύει R&B και Hip Hop. Κάποια στιγμή μία φίλη της τής πρότεινε να χορέψει σε ένα μεγάλο club της Αθήνας κι έτσι στα 17 της χρόνια έφτασε να γίνει περιζήτητη στα κέντρα διασκέδασης.
Η εντυπωσιακή Χριστίνα κατάφερε να κάνει την αγάπη της για τον χορό επάγγελμα, ωστόσο, ένας τραυματισμός που είχε την ανάγκασε να τον σταματήσει απότομα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όταν τον ξεπέρασε στη ζωή της μπήκε το My Style Rocks, το οποίο άλλαξε τα δεδομένα. Η 33χρονη χορεύτρια συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο, πραγματοποιώντας ξεχωριστές εμφανίσεις που άφησαν το στίγμα τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό στιλ.
Η Χριστίνα Παπαδέλλη και ο Χρήστος Μάστορας υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια πριν αποφασίσουν να τραβήξουν παράλληλους δρόμους.