Πέμπτη, 26 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μαρινέλλα: Όχι ξαφνικά να θυμόμαστε την ανθρωποφαγία σε κάτι που έχει καταγραφεί από 700 κινητά

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Μαρινέλλα: Όχι ξαφνικά να θυμόμαστε την ανθρωποφαγία σε κάτι που έχει καταγραφεί από 700 κινητά

«Δεν μπορώ να ακούω αηδίες περί ανθρωποφαγίας», λέει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας που κυκλοφορεί παντού.

«Μια φίλη μου μού έδειξε το βίντεο και η εικόνα είναι ένα σοκ. Δεν μπορώ όμως να ακούω και αηδίες από το πρωί για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία. Μια μεγάλη σταρ ήταν πάνω σε μια μεγάλη σκηνή με τόσες χιλιάδες κόσμο και λιποθύμησε. Η Ντίτριχ είχε σπάσει το πόδι της πάνω στη σκηνή.

Δεν είναι κακό και να σας πω και κάτι, εγώ το βρίσκω και λίγο ποιητικό να μου λέει “τα λόγια είναι περιττά την ώρα που χωρίζουμε”, γίνεται αυτό το πράγμα και επειδή είναι η Μαρινέλλα, όλο αυτό έχει ένα μεγαλείο.

Περαστικά έτσι κι αλλιώς, αλλά όχι ξαφνικά να θυμόμαστε την ανθρωποφαγία σε κάτι που έχει καταγραφεί από 700 κινητά. Αυτό δεν είναι ανθρωποφαγία, είναι μια είδηση που έχει καταγραφεί. Καλά κάνατε και δεν τη δείξατε να πέφτει, αλλά υπάρχει παντού. Ανθρωποφαγία είναι όταν πας μέσα στην εντατική με κρυφή κάμερα και το κάνεις», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις