Site icon NewsIT

Ιδού το… τηλε-μενού του ALPHA

09.09.2013 | 11:49
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λίγο πριν την έναρξη της καινούργιας σεζόν και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών επικρατεί πυρετός προετοιμασίας. Έχοντας αποφασίσει πλέον τι θα βγάλουν στον αέρα, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες, προγραμματίζουν το πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές τους, αλλά και κάθε πότε θα μεταδίδονται. Έτσι λοιπόν και στον ALPHA αποφάσισαν να… σερβίρουν το καινούργιο τους πρόγραμμα στους τηλεθεατές την τελευταία Δευτέρα του Σεπτεμβρίου

Πρεμιέρα λοιπόν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου κάνει η Ελένη Μενεγάκη και την ίδια μέρα αμέσως μετά την «Ελένη» θα ξεκινήσουν και οι Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Δάσκαλος παρουσιάζοντας το «Δέστε τους». Την επόμενη μέρα, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένο έως τώρα να κάνει πρεμιέρα η «Ελληνοφρένεια», αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η μέρα, αν και είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει εκείνη τη βδομάδα να βγαίνει από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας. Την Τετάρτη 2 του Οκτώβρη πάντως θα κάνει πρεμιέρα ο Νίκος Μάνεσης με την εκπομπή «60’ Ελλάδα», ενώ την επόμενη μέρα, την Πέμπτη, θα ξεκινήσουν για την καινούργια σεζόν το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» με τους Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Πάνο Σταματόπουλο, ενώ αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο για την παρέα της εκπομπής. Την ίδια μέρα, το Σάββατο, θα ξεκινήσει ξανά η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή «Αννίτα SOS», ενώ αρκετά αργότερα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Στην υγειά σας», αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα μας καλησπερίσει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA το Σάββατο 19 ή 26 Οκτωβρίου. Αργότερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού θα ξεκινήσει και η Αγγελική Νικολούλη που αναμένεται να ρίξει πρώτη φορά «Φως στο τούνελ» τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Τη δεύτερη βδομάδα του Οκτώβρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η καινούργια εκπομπή έρευνας με τη Σοφία Παπαϊωάννου που μετακόμισε στον ALPHA από τον ΣΚΑΪ. Αντίθετα τη βδομάδα από τις 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται καινούργια επεισόδια από τις εκπομπές «Κάτι ψήνεται» και «Οικογενειακές ιστορίες», αλλά και η καινούργια σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πάνο Βλάχο, Ελένη Κοκκίδου και Αντώνη Αντωνίου.

Γεμάτο λοιπόν το τηλε-μενού του ALPHA για τη φετινή σεζόν και όταν… σερβιριστεί θα διαπιστώσουμε αν είναι ευχάριστο ή θα πάθουμε… δυσπεψία!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version