Site icon NewsIT

Ηλίας Κασιδιάρης: «Το Κοινοβούλιο είναι μέσο ξεπλύματος σκανδάλων»!

11.04.2013 | 09:32
Ηλίας Κασιδιάρης: «Το Κοινοβούλιο είναι μέσο ξεπλύματος σκανδάλων»!

Μία προανακριτική επιτροπή… σκέτο ρεζίλι! Ο λόγος –και ο χαρακτηρισμός- για τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν πριν από μία βδομάδα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

 Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε ο… πολιτισμένος λόγος των βουλευτών που αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ για το… έγκλημα, για τη λίστα Λαγκάρντ, το λόγο δηλαδή που –υποτίθεται- έχει συσταθεί η σχετική Επιτροπή, δεν έγινε κουβέντα. Τι άλλο έγινε εκείνη την ημέρα; Ή μάλλον… τι άλλες βρισιές ειπώθηκαν σε εκείνη τη συνεδρίαση της Επιτροπής;
Ο Αντώνης Σρόιτερ, μέσα από την εκπομπή του στον ALPHA συνάντησε ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της… κόσμιας αυτής συνεδρίασης, έκανε «Αυτοψία» κι η οποία θα μεταδοθεί απόψε τα μεσάνυχτα. Πάρτε μία γεύση, από τα όσα είπαν ορισμένοι στην κάμερα της εκπομπής:
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στο Κοινοβούλιο και το θεσμό του βουλευτή, λέει ότι «Και στη Βουλή δημιουργούνται επεισόδια, αλλά δεν είναι στην ίδια ένταση και έκταση με τα όσα γίνονται στην Επιτροπή…….. Τα τελευταία χρόνια με τη συμβολή πολλών δυνάμεων έχει απαξιωθεί ο Κοινοβουλευτισμός και ο Θεσμός του Βουλευτή».
Ο Παναγιώτης Ρήγας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στα ακραία επεισόδια, υποστηρίζει ότι «Είναι μια μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται όχι από έναν ιδιόρρυθμο και γραφικό βουλευτή ή μέλος της Χρυσής Αυγής, είναι η γραμμή του κόμματος, είναι η πρακτική που η Χρυσή Αυγή έχει σε όλα τα ζητήματα και δεν έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του κ. Κασιδιάρη αλλά με την εν γένει συμπεριφορά των μελών και στελεχών της και κυρίως των Κοινοβουλευτικών»
Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, μιλά και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος λέει ότι «Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ είναι “μαζί” και στη Βουλή και στην Επιτροπή. Είναι σύμμαχοι. Μπορεί να μην το λένε δημόσια, είναι απολύτως σύμμαχοι, είναι συμπληρωματικά κόμματα».
Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τονίζει πως «Δεν έχω σκοπό να γίνει αξιόπιστο το Κοινοβούλιο. Το Κοινοβούλιο μέχρι σήμερα είναι μέσο ξεπλύματος σκανδάλων. Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Πέρασαν δεκάδες σκάνδαλα και στην ουσία δεν πήγε κανείς φυλακή. Αυτοί που πήγαν φυλακή είναι πολιτικά πτώματα, είναι πεθαμένοι, είναι τελειωμένοι…..! Όσο πιο χαμηλά πέσει το συγκεκριμένο κοινοβούλιο τόσο πιο σωστός θα είμαι απέναντι στην πολιτική μου γραμμή».
Η συνέχεια, απόψε τα μεσάνυχτα, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μετά… τα συμπεράσματα, δικά σας!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version