Media

Ηλίας Βαλάσης: Της φώναξα πολύ άσχημα και την τράβηξα από το παιδί, έτρεξα να βρω αστυνομία

Σοκάρει ο Ηλίας Βαλάσης με την περιγραφή του.

Στο Open Weekend ήταν καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης και περιέγραψε το περιστατικό που έζησε στον δρόμο, όπου μία γυναίκα χτυπούσε το παιδί της.

«Προχθές σταμάτησα στο δρόμο με το μηχανάκι για να περάσει μια κυρία απέναντι. Κρατούσε το ένα της παιδί από το χέρι και το άλλο από το λαιμό. Εγώ νόμιζα ότι το έπιανε από το λαιμό τρυφερά.

Και μόλις σταμάτησα για να περάσει, τράβηξε από το λαιμό το παιδάκι, το έσυρε μέχρι την άλλη πλευρά και του έριξε δύο χαστούκια στη μούρη.

Ήταν πέντε χρονών  παιδάκι. Και λέω… κατέβω κάτω να της σπάσω το κεφάλι τώρα; Είμαστε πάρα πολύ αμόρφωτος λαός, δυστυχώς. Και δεν θα αλλάξει αυτό», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης είπε στη συνέχεια: «Δεν είχα κινητό μαζί μου να την πάρω μια φωτογραφία. Έτρεξα να βρω αστυνομία.

Της φώναξα πολύ άσχημα, την τράβηξα από το παιδί. Αυτή η γυναίκα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να φυλακιστεί. Να πάρει τα παιδιά το κράτος, να τα βάλει σε επιμέλεια και να φύγει από τη ζωή τους».

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Τζέιμς Μποντ: Σε αναμμένα κάρβουνα οι οπαδοί του 007 μετά την «εισβολή» της Amazon και το «δημοψήφισμα» του Τζεφ Μπέζος για τον επόμενο ήρωα
Οι αντιδράσεις πολλές, ιδιαίτερα στα social media, που θεωρούν ότι η μανία της Amazon για χρήματα θα «χαλάσει» τον ιδιαίτερο και ελιτίστικο χαρακτήρα των ταινιών του 007
Αφίσα ταινίας του Τζέιμς Μποντ με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Ρότζερ Μουρ