Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ίνα Ταράντου: Έχω ζήσει και «κακοποίηση» – Ήμουν εγώ και 15 άντρες σε σύσκεψη στην τηλεόραση

Ίνα Ταράντου: Έχω ζήσει και «κακοποίηση» – Ήμουν εγώ και 15 άντρες σε σύσκεψη στην τηλεόραση
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για όσα έχει αντιμετωπίσει στο επαγγελματικό της περιβάλλον κατά την πάροδο του χρόνου είπε η Ίνα Ταράντου το απόγευμα της Πέμπτης (10.10.2024) σε συνέντευξή της στο Attica TV.

«Επειδή κάνω τηλεόραση 30 χρόνια, έχω περάσει από όλα τα στάδια», είπε στη αρχή της συνέντευξής της στο Attica TV η Ίνα Ταράντου για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι:

«Έχω περάσει και από το στάδιο της ”κακοποίησης”, έχω περάσει από το στάδιο που το 1994 ήταν όλο άντρες στην αίθουσα σύσκεψης. Ήμουν δηλαδή εγώ και 15 άντρες, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι ισορροπίες είναι πάρα πολύ λεπτές. Ακόμα και τότε όμως, παρόλο που δεν προέρχομαι από μια οικογένεια που τα είχε λυμένα, κατάφερα να βάλω κάποια όρια» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

«Και όταν δεν τα κατάφερα, έφυγα από τη δουλειά και για δυο χρόνια ήμουν εκτός τηλεόρασης. Δούλευα σε εκδοτικό οίκο, καμία σχέση με την δημοσιογραφία, δούλευα σε άλλα πράγματα. Εξαρτάται λοιπόν που τοποθετεί ο κάθε άνθρωπος τον εαυτό του. Τώρα πια σαφώς βάζω τους δικούς μου όρους και κανείς δεν με ενοχλεί. Θυμάμαι όμως και τον πιο μικρό μου εαυτό που είχα ψηλά την ψυχική μου ηρεμία».

 

«Γιατί το σώμα μου το ακούω και το σώμα σου σου δείχνει. Όταν λοιπόν στρίβεις το στενό για να πας στη δουλειά και σου πονάει το στομάχι ή σε πονάει το κεφάλι, καταλαβαίνεις ότι κάπου αντιδράει το ίδιο σου το σώμα», συμπλήρωσε η Ίνα Ταράντου.

Media Τελευταίες ειδήσεις