Site icon NewsIT

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση για το δυστύχημα στη Χαλκιδική – «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

25.08.2024 | 12:44
Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση για το δυστύχημα στη Χαλκιδική – «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

«Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου μάς έδειξε ένα βίντεο, όπου με την κόρη της μπήκε στη ρόδα ενός λούνα παρκ. Ανέφερε, επίσης, ότι μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική, δεν θα ξαναμπεί ποτέ σε κάποιο ανάλογο παιχνίδι.

«Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ. Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική.

Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δε νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο.

Κρατάω όμως αυτή τη γλυκιά στιγμή και ανάμνηση, βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη μου. Και επειδή το Instagram για μένα, είναι και μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ξεχωριστών στιγμών της ζωής μου, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version