Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου και Λένα Ζευγαρά απόψε στον Αρναούτογλου

Ιωάννα Μαλέσκου και Λένα Ζευγαρά απόψε στον Αρναούτογλου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά είναι απόψε καλεσμένες στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απόψε, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γάμος και η μητρότητα.

Δηλώνει πως έκλεισε τους επαγγελματικούς κύκλους που ήθελε, και επανήλθε τηλεοπτικά με ένα πρόγραμμα, που δεν είναι τόσο απαιτητικό χρονικά. Πώς βίωσε την εγκυμοσύνη και τη γέννα της;

Πόσο την επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια που άκουγε; Δέχεται εύκολα μια «συγνώμη»; Τέλος, μιλάει για το «TV Queen» και τη διάθεσή της να θέλει να δοκιμαστεί σε καινούργια πράγματα.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένη του Γρηγόρη και η Λένα Ζευγαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, μιλάει για τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει δοσμένη στη δουλειά της.

Γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα; Είναι αυστηρή με τον εαυτό της; Γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών; Πώς νιώθει όταν τη φλερτάρουν;

Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τραγουδάει live στο στούντιο τις καινούργιες της επιτυχίες.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις