Site icon NewsIT

Ιωάννης Απέργης: Είναι συνειδητή επιλογή μου να είμαι κωμικός ηθοποιός, η κωμωδία είναι η άμυνα μου

16.06.2024 | 08:31
Ιωάννης Απέργης: Είναι συνειδητή επιλογή μου να είμαι κωμικός ηθοποιός, η κωμωδία είναι η άμυνα μου

“Φτιάχνοντας σατιρικά βιντεάκια στο διαδίκτυο, με είδαν άνθρωποι του χώρου και με ξεχώρισαν” ομολογεί ο Ιωάννης Απέργης.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει αναγνωρίσιμο πρόσωπο αλλά και στην απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο της κωμωδίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Απέργης στη συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα.

Το όνομα σου είναι συνώνυμο με την κωμωδία. Την επέλεξες ή προέκυψε;

Είναι συνειδητή επιλογή μου να είμαι κωμικός ηθοποιός. Νομίζω ότι η κωμωδία είναι η άμυνα μου. Ωστόσο, θέλω να ασχοληθώ και με το δράμα, πως έκανα πέρυσι, που πρωταγωνιστούσα στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” της Κατερίνας Φιλιώτου με τους σπουδαίους συναδέλφους Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Γιάννη Τσορτέκη, Άννα Μάσχα και τόσους άλλους.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος με τη μέχρι τώρα πορεία σου;

Δικαιωμένος δεν ξέρω αν αισθάνομαι, διότι θεωρώ ότι είναι μεγάλη λέξη! Νιώθω χαρούμενος που κατάφερα μέσα στην καραντίνα και έχτισα μόνος μου κάποια πράγματα, φτιάχνοντας σατιρικά βιντεάκια στο διαδίκτυο.

Έτσι, με είδαν άνθρωποι του χώρου και με ξεχώρισαν. Δεν άντεχα άλλο την απόρριψη των οντισιόν. Ξέρεις, όταν είσαι άγνωστος ηθοποιός, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version