Media

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Είμαι ψυχαναγκαστικός, έχω τσακωθεί με φίλους μου

“Τώρα το έχω αντιμετωπίσει. Έχω κάποια θέματα τέτοια” δήλωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και Μέμος Μπεγνής βρέθηκαν σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε στους ψυχαναγκασμούς που έχει και που είναι και λόγος για να τσακωθεί.

«Ναι είμαι ψυχαναγκαστικός πάρα πολύ», παραδέχτηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και εξήγησε: «Αυτό με τα παπούτσια και τις τρίχες στο νιπτήρα τα έχω πάρα πολύ.

Μέχρι πέρυσι είχα τις πινακίδες, δεν περνούσα κάτω από πινακίδες. Τώρα το έχω αντιμετωπίσει. Έχω κάποια θέματα τέτοια. Αυτά είναι τα πιο βασικά που έχω τσακωθεί με φίλους μου».

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Μέμου Μπεγνή.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
The 2Night: Αλέκα Κανελλίδου, Γιάννης Γιαννουσάκης και Νίκος Κοσώνας καλεσμένοι απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου θυμάται τότε που την πήρε από το χέρι ο πατέρας της για να συναντήσει τον Μίμη Πλέσσα και να τραγουδήσει το «Crazy Girl»
Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Γιαννουσάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου