Site icon NewsIT

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Μόνη η Ανθή Βούλγαρη στο πλατό του «Κοινωνία ώρα Mega»

18.09.2024 | 08:44
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Μόνη η Ανθή Βούλγαρη στο πλατό του «Κοινωνία ώρα Mega»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παρέμεινε σπίτι και η Ανθή Βούλγαρη καλημέρισε νωρίς το πρωί, μόνη τους τηλεθεατές, του «Κοινωνία ώρα Mega»

Εκτός εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» βρίσκεται σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει σπίτι, καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη στο ξεκίνημα της εκπομπής.

«Καλή σας ημέρα! Εδώ είμαστε, κυρίες και κύριοι, χωρίς το “φεγγάρι” μου σήμερα, μόνο με την πανσέληνο. Με άφησε μόνη μου σε αυτή την πανσέληνο. Το “φεγγάρι” μου είναι λίγο αδιάθετο σήμερα, οπότε μόνη μου θα κάνω την εκπομπή.

Σε λίγες μέρες θα έρθει ο Ιορδάνης μας πάλι, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε σήμερα έπρεπε να μείνει στο σπίτι», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ένιωσε πόνο μέσα στη νύχτα λόγω παγκρεατίτιδας και έτσι αναγκαστικά πήγε στο νοσοκομείο.

«Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι πολύ καλά. Μίλησα το πρωί μαζί του, είναι κάτι πολύ γρήγορο που θα περάσει και θα γυρίσει στη δουλειά του με την Ανθή Βούλγαρη. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι σοβαρό και αυτό είναι το σημαντικό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή, συμβαίνει σε όλους μας και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη στο «Πρωινό».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και στενή φίλη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου σημείωσε ότι δε γνωρίζει πότε θα βγει ο δημοσιογράφος από το νοσοκομείο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version