Media

Ισμήνη Καλέση: Το θεωρώ ηλίθιο να τηλεφωνώ για να βρω δουλειά, ξέρουν ποια είμαι και τι κάνω

«Έχω κατηγορηθεί για κάποιες κασέτες που έκανα, αλλά σκασίλα μου», λέει η Ισμήνη Καλέση.

Η Ισμήνη Καλέση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της στο Κρυονέρι μαζί με τις περίπου 40 γατούλες.

«Το σπίτι μου ανήκει στις γάτες. Φροντίζω και τις γάτες της γειτονιάς, όλα με δικά μου έξοδα. Θυμάμαι όλα τα ονόματα από τις γάτες μου.

Ποτέ στη ζωή μου δεν έψαχνα για δουλειά, πάντα με έψαχναν. Το θεωρώ ηλίθιο να τηλεφωνώ για να βρω δουλειά, αφού ξέρουν ποια είμαι και τι κάνω.

Έχω κάνει πολύ θέατρο στη ζωή μου, κινηματογραφικές ταινίες και κάποιες κασέτες για τις οποίες κατηγορήθηκα, αλλά σκασίλα μου. Τις γάτες τις αντιμετωπίζω σαν καλά πλάσματα. Οι άνθρωποι δεν είναι καλά πλάσματα, είναι εγωκεντρικοί, άπληστοι, αχάριστοι. Έχω περίπου 40 γάτες», είπε αρχικά η Ισμήνη Καλέση.

Η Ισμήνη Καλέση είπε επίσης: «Ήμουν πάντα εσωστρεφής τύπος, αυτό μπορεί να μη φαίνεται προς τα έξω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Δεν θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή, δεν είναι κάτι που κλωτσάει στην ομάδα»
«Είμαστε σταθεροί σε αυτό που έχει επιλέξει το κανάλι και εμείς ως ομάδα υπηρετούμε την ψυχαγωγία με τα οφέλη και τα κόστη που έχει», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου