Ο λόγος για την εκπομπή «Ένα στα γρήγορα» με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο που βρισκόταν στον αέρα του διαδικτύου, στο netwix!! Κάνοντας όμως πάνω από 1.500.000 video views τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να τη… μετακομίσουν στο τηλεοπτικό τοπίο και να την εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έτσι από την Πέμπτη 14 Απριλίου και κάθε βδομάδα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος θα βρίσκεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για «Ένα στα γρήγορα» με τους καλεσμένους του.
Να αναφέρουμε ότι από τη διαδικτυακή εκπομπή του πέρασαν η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ναταλία Δραγούμη, ο Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί ακόμα. Πάντως στον τηλεοπτικό της κύκλο η εκπομπή θα δέχεται και προτάσεις από τους τηλεθεατές για το ποιοι θέλουν να βρεθούν απέναντι από τον παρουσιαστή για «Ένα στα γρήγορα»…!