Media

Κάρμεν Ρουγγέρη: Στην τελευταία σειρά που έκανα δεν ήμουν ευχαριστημένη

“Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις” ανέφερε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στο πλατό του Love it φιλοξενήθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε και για την πορεία της στην τηλεόραση.

«Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου (ο χώρος της τηλεόρασης). Κατ’ αρχήν είμαι ευγνώμων και με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά. Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις» έκλεισε η Κάρμεν Ρουγγέρη δίχως να αναφέρει το όνομα της σειράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η Στυλιάνα Αβερκίου, η αρραβωνιαστικιά του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου που μπαίνει στο σπίτι του Big Brother
Η Στυλιάνα Αβερκίου με καταγωγή από τη Λεμεσό, σπούδασε Multimedia & Graphic Design, είναι φωτογράφος και makeup artist, ενώ επαγγελματικά ασχολείται κυρίως με φωτογραφήσεις γάμων
Η Στυλιάνα Αβερκίου και ο Φειδίας Παναγιώτου 2