Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το έκανα με την Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το έκανα με την Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος
Φωτογραφία NDPPHOTO

Μετά τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου πως στέλεχος καναλιού της είχε ζητήσει να γίνει η «νέα Ελένη Μενεγάκη», η Κατερίνα Γκαγκάκη τοποθετήθηκε και αποκάλυψε ότι το ίδιος λάθος είχε κάνει κι εκείνη με την Ελεονώρα Μελέτη, τη χρονιά του Πρωινού Καφέ.

«Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο λάθος να προσπαθείς να κάνεις έναν άνθρωπο ίδιο με έναν άλλο για να τον αντικαταστήσεις. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο και αφελέστερο λάθος», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της, κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου, ότι δηλαδή της ζήτησαν να γίνει η «αντικαταστάτρια» της Ελένης Μενεγάκη.

«Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει να αντικαταστήσει κανέναν. Είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον. Σας το λέω με βεβαιότητα, γιατί το έχω κάνει», πρόσθεσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Γκαγκάκη συνεργάστηκαν το τελευταίο διάστημα στο TV Queen, στο OPEN, το οποίο, όμως, ολοκληρώνει πολύ σύντομα τον κύκλο του.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά, θα ήθελα να διαρκέσει παραπάνω. Το TV Queen δεν ευνοήθηκε γενικά και από τις συνθήκες και από την αυτοπεριγραφή του.

Φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε ένα hardcore reality με γυναίκες που θα έκαναν ακραία πράγματα για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν έγινε και – αν με ρωτάς – καλώς δεν έγινε», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

  

Και συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Είδα την Ιωάννα να “λύνεται” από το προτελευταίο live και μετά. Είναι διαφορετικό να παρουσιάζεις πρωινή εκπομπή και διαφορετικό να παρουσιάζεις ένα βραδινό show».

Media Τελευταίες ειδήσεις