Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Backstage εικόνες από τις πρόβες του «Super Κατερίνα» με μήνυμα της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου: Backstage εικόνες από τις πρόβες του «Super Κατερίνα» με μήνυμα της παρουσιάστριας
ΦΩΤΟ NDP

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της, να δηλώνουν πανέτοιμοι για το νέο στοίχημα.

Σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της τηλεόρασης, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα για 4η συνεχόμενη σεζόν. Η πρόβα τζενεράλε του «Super Κατερίνα» ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η παρουσιάστρια έστειλε μήνυμα στο Instagram. Δηλώνει πανέτοιμη και σίγουρη ότι για ακόμα μια χρονιά θα τα καταφέρει.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να πει την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό της και να ξεκινήσει η νέα σεζόν άκρως δυναμικά με την ανανεωμένη ομάδα της.

Το πρωί του Σαββάτου (14-09-2024) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη χθεσινή τους πρόβα και γράφοντας στη λεζάντα: «Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι νιώθω πως έρχεται ο πιο όμορφος χειμώνας… Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα!

Μας λείψατε τόσο πολύ… η καλημέρα μας, η συντροφιά μας, να ξεκινάμε παρεούλα τη μέρα μας και να τα μοιραζόμαστε όλα! Ερχόμαστε σούπερ ανανεωμένοι, με σούπερ διάθεση. P.S έρχεται το πιο όμορφο ταξίδι… κάτι ξέρω».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Στην παρέα της θα είναι καθημερινά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος. Στην κουζίνα της εκπομπής ο Πέτρος Συρίγος

Media Τελευταίες ειδήσεις