Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήθελα τον αδερφό μου μικρή, τον έντυνα κορίτσι και τον φώναζα “Έλενα”»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήθελα τον αδερφό μου μικρή, τον έντυνα κορίτσι και τον φώναζα “Έλενα”»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μία αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση που είχε με τον αδερφό της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα Παρασκευή (31.05.2024) μίλησε για το πρόβλημα που είχε ως παιδάκι με τον μικρότερο αδερφό της, τον οποίο δεν ήθελε επειδή ήταν αγόρι. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον αγαπημένο της αδερφό και το γεγονός ότι μικρή επέμενε να τον φωνάζει «Έλενα».

«Οι γονείς μου μου είχαν πάρει μία κούκλα όταν γεννήθηκε ο αδελφός μου γιατί εγώ πήγαινα και τον βαρούσα κρυφά. Δεν τον ήθελα καθόλου. Δεν ήθελα καθόλου που ήταν αγόρι. Ήμουν πολύ μικρή, έχουμε 1,5-2 χρόνια διαφορά. Δεν τον ήθελα.

Όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι και τον λένε Παναγιώτη, είχα ένα κόλλημα και τον φώναζα “Έλενα”», ανέφερε αρχικά, με το πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα» να ξεσπά σε γέλια.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Τον αδελφό μου, μέχρι που πήγε 4-5 χρόνων, τον έντυνα κορίτσι κρυφά από τη μαμά και τον μπαμπά και τον φώναζα “Έλενα”. Το έχω πει τόσες φορές δημόσια που οι φίλοι του στα κινητά τους τον έχουν περασμένο “Έλενα”.

Δεν ήθελα που ήταν αγόρι. Τον έβαζα και έπαιζε με τις κούκλες και του έβαζα και ρουχαλάκια, και καθόταν το καημένο, σου λέει “να με δείρει μετά αυτή;”».

Media Τελευταίες ειδήσεις