Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έτοιμη να εκραγώ γιατί έχω παχύνει λίγο, αλλά δεν με νοιάζει, περνάω καλά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έτοιμη να εκραγώ γιατί έχω παχύνει λίγο, αλλά δεν με νοιάζει, περνάω καλά»

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε πειράγματα για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και αντέδρασε με χιούμορ. Η παρουσιάστρια δίνει τη δική της μάχη για την τηλεθέαση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως έχει παχύνει λίγο το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως αυτό να την απασχολεί, αφού όπως ανέφερε διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Η παρουσιάστρια δέχτηκε κάποια πειράγματα από το κοντρόλ όταν παρομοίασαν το φόρεμά της με πιγκουίνο από συγκρότημα που εμφανίστηκε στη Eurovision το 1980.

Η Κατερίνα Καινούργιου γέλασε όταν το άκουσε ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ακούστηκε να τη ρωτάει αν την στενεύει αυτό που φορούσε.

«Είμαι έτοιμη να εκραγώ! Έχω παχύνει λίγο αλλά δεν με νοιάζει, είμαι πολύ καλά, χαίρομαι πάρα πολύ», αποκρίθηκε εκείνη, η οποία διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου του 2024 η παρουσιάστρια του Alpha και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο μπροστά στην παραλία.

«Νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», είπε στην πρεμιέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου και υποδέχθηκε έναν-έναν τους συνεργάτες της στο πλατό του Super Κατερίνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις