Site icon NewsIT

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός στην εκπομπή

03.06.2024 | 13:04
Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός στην εκπομπή

“Τώρα, αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην κάμερα της Super Κατερίνα και την ερώτηση που δέχθηκε από τη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις τεταμένες σχέσεις που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα με τον παρουσιαστή και που οδήγησαν στην αποχώρησή του από την εκπομπή της.

“Να πω και κάτι με αγάπη στη συνάδελφο, που είναι και πάρα πολύ καλή. Η συνεργασία πήγε πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, απλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος -όχι μόνο μαζί μου- διαπληκτισμός κι ένα έντονο κλίμα στην εκπομπή.

Μετά από μία συνέντευξη που έδωσε ο Ανδρέας και φάνηκε ότι δεν ήθελε να είναι σε αυτήν την εκπομπή, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσει. Δεν ήθελα να το γενικεύουμε” σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Θα ήμασταν αχάριστοι κι εμείς κι ο Ανδρέας κι όλοι, αν λέγαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια ότι αυτή η συνεργασία δεν πήγε καλά. Ήμασταν πρώτοι και πήγε πολύ καλά.

 

Θα είναι στην καρδιά μου πάντα κι εγώ μόνο καλά έχω πάρει. Τώρα, αν σε κάποιον έχει μείνει αρνητικά αυτή η συνεργασία, αυτή σίγουρα δεν είμαι εγώ” έκλεισε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version