Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα – Αντωνά: Κάνει μπαμ ότι ισχύει

Κατερίνα Καινούργιου για Λιάγκα – Αντωνά: Κάνει μπαμ ότι ισχύει
Φωτογραφία NDP

“Και να σου πω και κάτι στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει -λέμε τώρα- ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά είχαν μία ερωτική απόδραση στον Πόρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησε τη Μαρία Αντωνά, η οποία δεν θέλησε να δώσει καμία απάντησε. Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε για τη σχέση τους:

“Η κοπέλα μία χαρά. Και να σου πω και κάτι στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει -λέμε τώρα- ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά.

Μία χαρά ευγενέστατη. Δεν θα το έλεγε καν ο Λιάγκας. Άλλο είναι η προσωπική ζωή κι άλλο το επαγγελματικό… Κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση δημόσια.

Χθες βγήκε η κ. Παγώνη και του είπε ότι πέρασες ωραία το Σαβ/κο και της είπε ευχαριστώ. Κάνει μπαμ ότι ισχύει, αλλά να βγούνε να το πούνε ή να πούνε ότι δεν ισχύει; Καλά κάνουν γιατί να κρύβονται;”

Όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή οι φωτογραφίες που ανεβάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε χιουμοριστικά: “Πιγκουίνοι!”

Media Τελευταίες ειδήσεις