Site icon NewsIT

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η φωτογραφία με τον νάρθηκα κι ο απολογισμός της σεζόν – «Οι διακοπές ξεκινούν με σπασμένο χέρι»

05.08.2024 | 10:00
Κατερίνα Παναγοπούλου: Η φωτογραφία με τον νάρθηκα κι ο απολογισμός της σεζόν – «Οι διακοπές ξεκινούν με σπασμένο χέρι»

Το χέρι της έσπασε η Κατερίνα Παναγοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία κάνει απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν, που έριξε αυλαία.

Η Κατερίνα Παναγoπούλου άφησε προσωρινά το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA τα Σαββατοκύριακα, καθώς ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν, και ξεκινά τις διακοπές της με… σπασμένο χέρι.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύει και φωτογραφία με το χέρι της στον νάρθηκα.

«Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι(!), παρακάλια στον γιατρό να βάλω για λίγο νάρθηκα ώστε να υπάρξουν διακοπές κ υποσχέσεις πως αμέσως μετά θα κάνουμε την εγχείρηση ή γύψο “ό,τι προτιμάτε εσείς”…», γράφει χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτησή της έχει ως εξής:

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάτω από μία φωτογραφία της ίδιας και μία του χεριού της, η «Τελευταίο δελτίο, το ημερολόγιο δείχνει 4/8, σε λίγα λεπτά η σεζόν θα έχει ολοκληρωθεί! Κλείνοντας την πόρτα του γραφείου γύρισα πίσω να δω όπως πάντα σε fast forward όσα συνέβησαν φέτος και συνειδητοποίησα ξανά πως η ζωή είναι κάτι υπέροχο που τα φέρνει όπως δεν περιμένεις. Δεν σχεδιάζεται, τη ζεις. Και αυτό από μόνο του είναι μαγικό! Η αφετηρία του Σεπτεμβρίου μοιάζει τόσο μακρινή τώρα που φτάσαμε στο τέλος. Κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι ήρθαν, κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι έφυγαν, κάποιοι πάντα εδώ. Πως θα είναι του χρόνου; Δεν έχεις πια ιδέα και αυτό από μόνο του αρχίζει να μοιάζει διασκεδαστικό».

«Οι διακοπές φέτος ξεκινούν με ένα σπασμένο χέρι(!), παρακάλια στον γιατρό να βάλω για λίγο νάρθηκα ώστε να υπάρξουν διακοπές κ υποσχέσεις πως αμέσως μετά θα κάνουμε την εγχείρηση ή γύψο “ό,τι προτιμάτε εσείς”… Η φωνή του Βασίλη στο ακουστικό: “Παιδιά πείτε στην Κατερίνα καλό καλοκαίρι φεύγει διακοπές!”. Υπέροχα λόγια από συναδέλφους, ζεστές αγκαλιές, τρυφερές ευχές.. Πόσα ζήσαμε και φέτος. Βαθιά ανάσα και πάμε…Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και θα είναι μαγικό!».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version