Site icon NewsIT

Κατερίνα Ζαρίφη: Είμαστε ΟΥΚάδες της τηλεόρασης, έχουμε δουλέψει όλες τις ζώνες

19.06.2024 | 22:31
Κατερίνα Ζαρίφη: Είμαστε ΟΥΚάδες της τηλεόρασης, έχουμε δουλέψει όλες τις ζώνες

“Το παν με τη ζώνη είναι να μην σε στενεύει, να πετύχεις το κατάλληλο νούμερο” τονίζει, με χιούμορ, η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις προτάσεις που συζητάει αλλά και τις διαφορετικές ζώνες, στις οποίες ανά σεζόν την έχουμε δει, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο Στέλιος Δρουμαλιάς την Τετάρτη.

“Έχουν γίνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν και το καλό είναι ότι ακόμα χτυπάνε τα τηλέφωνα μας. Έχω δεχθεί διάφορα και ενδιαφέροντα μπορώ να πω, ακόμα όμως δεν έχουμε καταλήξει.

Δηλαδή είναι αυτό που λένε ζώνη. Η μόνη ζώνη που θα πάρω είναι… ισχιαλγίας στο τέλος μετά από αυτή σεζόν. Πραγματικά ήταν η σεζόν τρέλα αλλά εντάξει, την περάσαμε και είμαστε μαχητές”.

“Αν ήταν μια βραδινή εκπομπή στη λογική της “Ζαρίφη το πανηγύρι” θα την ήθελα με τρέλα. Γενικά είμαστε ΟΥΚάδες της τηλεόρασης, έχουμε δουλέψει όλες τις ζώνες και το παν με τη ζώνη είναι να μην σε στενεύει.

Να πετύχεις το κατάλληλο νούμερο και ανοίγεις και καμιά τρύπα! Πάντα υπάρχουν και οι συμβιβασμοί, δεν το συζητώ” τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

“Το καλό είναι ότι ακόμα ενδιαφέρουμε τον χώρο γιατί το βασικό είναι να ενδιαφέρεις και όχι να πιέζεις στο να βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο.

Οικονομικά φυσικά και θέλουμε να βρισκόμαστε γιατί είμαστε άνθρωποι που πρέπει να εργαστούμε για να επιβιώσουμε αλλά με το ζόρι να είμαστε στο γυαλί νομίζω πως δεν γίνεται” υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Ζαρίφη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version