Site icon NewsIT

Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς «The Spot» σε ρόλο χειρουργού

27.08.2024 | 10:06
Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς «The Spot» σε ρόλο χειρουργού

Στη νέα δραματική τηλεοπτική σειρά των A24 και Ηulu με τίτλο «The Spot» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η κορυφαία ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ.

Για την νέα τηλεοπτική σειρά, με δημιουργό και showrunner τον Εντ Σόλομον, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Κέιτ Γουίνσλετ, δόθηκε απευθείας παραγγελία από την διάσημη πλατφόρμα της Disney. Ο Σόλομον ο οποίος υπογράφει και το σενάριο θα αναλάβει και μέρος της εκτελεστικής παραγωγής μαζί με την διάσημη ηθοποιό.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «The Spot» επικεντρώνεται στην επιτυχημένη χειρουργό και στον εκπαιδευτικό σύζυγό της, οι οποίοι αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο ενός παιδιού που εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο.

Η αναζήτησή τους για την αλήθεια αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά που δοκιμάζουν την σχέση τους καθώς έρχονται αντιμέτωποι με ενδεχόμενη κρυφή ενοχή και προδοσία.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Emmy ηθοποιός πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη μίνι σειρά του HBO «The Regime» στο ρόλο μιας Ευρωπαίας Καγκελαρίου, η οποία χάνει τη δύναμή της αλλά και την εξουσία.

Τον περασμένο Ιούνιο ανακοινώθηκε επίσης ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον Τοντ Χέινς για την επερχόμενη παραγωγή «Trust» η οποία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Χέρμαν Ντίαζ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version