Site icon NewsIT

Κόνι Μεταξά: Βάλτε με να κάνω ότι θέλετε σε τηλεοπτική εκπομπή εκτός από πάνελ

12.07.2024 | 19:43
Κόνι Μεταξά: Βάλτε με να κάνω ότι θέλετε σε τηλεοπτική εκπομπή εκτός από πάνελ

«Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό άμα δεν έχεις ιδέα, ρε φίλε» υπογραμμίζει, μεταξύ πολλών άλλων, η Κόνι Μεταξά.

Τόσο στην τηλεοπτική της εμπειρία μέχρι σήμερα όσο και στη συνύπαρξη μικρής διάρκειας με την Φαίη Σκορδά, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε η Κόνι Μεταξά μιλώντας σήμερα (12.07.2024) στη Νάνσυ Παραδεισανού και την εκπομπή που παρουσιάζει στο Youtube.

«Γενικά στην τηλεόραση έχω περάσει πολύ ωραία! Στο MEGA Star πέρασα υπέροχα, πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Αντώνη Δημητριάδη. Ήταν τέλεια. Εντάξει, τώρα, στο Πρωινό δεν ταίριαζα! Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό άμα δεν έχεις ιδέα, ρε φίλε. Δεν μπορείς», δήλωσε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

«Ναι, μου το πρότειναν να είμαι στο πρωινό και εγώ τους είπα “βάλτε με να κάνω ότι θέλετε, εκτός από πάνελ“. Μετά όμως, έτσι όπως διαμορφώθηκε η εκπομπή, δεν χωρούσε να μπει κάτι άλλο και με είχαν πάρει οι άνθρωποι οπότε κάπου έπρεπε να με βάλουν. Εντάξει, δεν μου ταίριαζε. Δεν μου έβγαινε, δεν μας βγήκε».

Ποιος πείραξε την Konnie Metaxa; | Nancy Paradeisanou

«Το gossip στην τηλεόραση δεν μου αρέσει γιατί δεν το ξέρω, δεν τα παρακολουθώ. Στο σπίτι δεν έχω τηλεόραση, έχω μόνο Netflix. Ούτε στα sites θα μπω οπότε δεν ξέρω τίποτα για τα gossip», παραδέχθηκε, εν συνεχεία, η Κόνι Μεταξά στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version