Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο «Γιατρός» ήταν μια ιστορία που με άγγιζε

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:  Ο «Γιατρός» ήταν μια ιστορία που με άγγιζε

«Δεν μπορώ να δουλέψω διαφορετικά. Δηλαδή δεν κάνω τίποτα μισό, ποτέ» υπογραμμίζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Για την επιτυχία που σημείωσε με τη σειρά, «Γιατρός» που θα επανέλθει προσεχώς αλλά και την ταχύτητα της σημερινής εποχής μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι του Σαββάτου (22.06.2024), στον Alpha.

«Είχα πάρα πολλά χρόνια να παίξω στην τηλεόραση αλλά υπήρξα πάρα πολύ τυχερός. Ο “Γιατρός” που έκανα πέρσι, που με το καλό ξεκινάει γυρίσματα για τον δεύτερο και για τον τρίτο κύκλο, ήταν μια ιστορία που εμένα με άγγιζε.

Τι σημαίνει να γκρεμιστείς στο μηδέν, να πάθεις αυτού του τύπου την καταστροφή και την απώλεια και να προσπαθήσεις από εκεί να ξαναρχίζεις να φτιάχνεις τη ζωή σου. Είναι αδιανόητο» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ήταν ένας ρόλος που τον επιθύμησα και τον αντιμετώπισα ακριβώς όπως αντιμετωπίζω τα απολύτως δικά μου, προσωπικά μου, πρότζεκτ. Δεν μπορώ να δουλέψω διαφορετικά. Δηλαδή δεν κάνω τίποτα μισό, ποτέ».

«Στην εποχή μας έχουμε πάρα πολύ θόρυβο, ειδήσεις, ατελείωτο σκρολάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν μπορούμε εύκολα να συγκεντρωθούμε στο να διαβάσουμε ένα κείμενο εκτενέστερο από ένα μικρό άρθρο που έχει και bold τα στοιχεία που πρέπει να προσέξεις.

 

Δεν μπορούμε να δούμε ένα έργο τέχνης που κρατάει λίγο παραπάνω γιατί θέλουμε να πάμε παραπάνω, κουραζόμαστε εύκολα» επισημαίνει, παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις