Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Και εσύ κυκλοφορείς έξω, οπότε πρόσεχε»

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Και εσύ κυκλοφορείς έξω, οπότε πρόσεχε»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Το δικό του σχόλιο άφησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφορικά με τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου που κατά καιρούς κάνει για τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου συζητήθηκε σήμερα (22.06.2024) η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα που είπε on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι: «Καμία από το πάνελ δεν είναι ελεύθερη», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται σε σχέση. Το σχόλιό του για την είδηση άφησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος

Και η Σίσσυ Χρηστίδου να συμπληρώνει: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

Τότε τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου το δικό του μήνυμα. «Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός» είπε χαρακτηριστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις