Παρασκευή, 4 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ξαφνική λήξη συνεργασίας με τον ALPHA

Ξαφνική λήξη συνεργασίας με τον  ALPHA

Αλλαγές παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην ηγετική ομάδα του σταθμού της Κάντζας.

Την Τετάρτη, αποχώρησε από τον ALPHA ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Γραφείου Τύπου και Marketing του ALPHA, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, τη θέση του οποίου ανέλαβε η Άννα Βλαβιανού. Φαίνεται όμως, ότι αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή, καθώς από το κανάλι της Κάντζας αποχώρησε κι ο δικηγόρος Λαυρέντης Αλβέρτης, πρόεδρος του ΔΣ του ALPHA.

Για την ιστορία, να αναφέρω ότι ο Λαυρέντης Αλβέρτης υπήρξε επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και μάλιστα όταν ο επιχειρηματίας ανέλαβε ξανά τα ηνία του σταθμού, ο γνωστός δικηγόρος ανέλαβε χρέη διευθύνοντος συμβούλου. Τον Ιούνιο του 2012 όμως, ο Λαυρέντης Αλβέρτης παρέδωσε τη θέση στον Μανώλη Λέκκα και έκτοτε είχε αναλάβει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ALPHA.

Αυτό όμως, μέχρι χθες, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η συνεργασία του Αλβέρτη με τον τηλεοπτικό σταθμό, έληξε. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχα με στέλεχος του σταθμού, μου διευκρίνισε ότι η συνεργασία του γνωστού δικηγόρου με τον τηλεοπτικό σταθμό θα συνεχιστεί, τονίζοντάς μου μάλιστα πως «ο κύριος Αλβέρτης είναι πολύ σημαντικός για τον Alpha και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας».

Σε ερώτησή μας για το πώς ακριβώς θα είναι το «δίπλα μας», ποιο θα είναι το πλαίσιο συνεργασίας, αλλά και ποιος θα αναλάβει πρόεδρος στο ΔΣ του ALPHA, δεν πήραμε σαφή απάντηση. Αυτό όμως, που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι πράγματι η συνεργασία του Λαυρέντη Αλβέρτη με το κανάλι της Κάντζας θα συνεχιστεί, αφού άλλωστε, όπως ανέφερα ξανά, είναι στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Κοντομηνά επί σειρά ετών. Να δούμε πάντως, αν θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στην ηγετική ομάδα του ALPHA, καθώς φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό… κάτι γίνεται στην Κάντζα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε