Site icon NewsIT

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Είδες που έμαθες ή κάνεις εξαιρέσεις;»

15.10.2024 | 17:01
Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Είδες που έμαθες ή κάνεις εξαιρέσεις;»

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος στα social media αναφορικά με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπή του «Πρωινό».

Ο τραγουδιστής παρακολουθούσε την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τις ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στη Νατάσα Μποφίλιου για τον ηλικιακό ρατσισμό. Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε επειδή στον ίδιο λίγες ημέρες πριν έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τα δυο φύλα και το πως επιλέγει να προσδιορίζεται ο κάθε άνθρωπος.

Το ότι δεν τέθηκε αντίστοιχη ερώτηση και στη Νατάσα Μποφίλιου ενόχλησε τον Τριαντάφυλλο που έγραψε στο Instagram του: «Γιατί δε ρωτάτε κύριε Γιώργο Λιάγκα για το “το” και το “ο” και το “α” και το “ε”;

Τι έγινε; Το γυρίσαμε στο τραγούδι ξαφνικά; Εμμμ είδες που έμαθες; Ή κάνεις εξαιρέσεις; Πόσους αγώνες κάναμε για να αλλάξει αυτό;».

Υπενθυμίζεται ότι και πριν μερικές ημέρες ο τραγουδιστής είχε εκφράσει on camera την ενόχλησή του μετά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε για την τοποθέτησή του για τα δυο φύλα και τα non binary άτομα.

«Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για κάτι που είπα. Ό,τι απαντάω το φτιάχνετε όπως θέλετε εσείς. Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση. Γιατί να απαντάω; Έχετε φτιάξει μια ομάδα και προστατεύετε 4-5 καλλιτέχνες και τους υπόλοιπους θέλετε να σας λένε πράγματα, για να πέφτει κράξιμο και να γίνεται η εκπομπή ωραία. Άμα γουστάρετε έτσι, συνεχίστε το» είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Τριαντάφυλλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version