Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Εγώ θα άλλαζα κανάλι, για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το φορμάτ;»

Λάκης Γαβαλάς για My Style Rocks: «Εγώ θα άλλαζα κανάλι, για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το φορμάτ;»

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε εκ νέου στο My Style Rocks. Ο γνωστός σχεδιαστής, υποστήριξε πως ο κύκλος του παιχνιδιού, έχει κλείσει.

Στην παρουσίαση γνωστού αρώματος έδωσε το παρών ο Λάκης Γαβαλάς, το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε, μεταξύ άλλων και για το My Style Rocks.

«Αν με πλησιάσει κάποιος που μυρίζει άσχημα, πάω στην τουαλέτα, βάζω μπαμπάκι στη μύτη μου, αν πρέπει να είμαι μαζί του γιατί είναι και αυτός καλεσμένος, γιατί συνήθως τέτοιους καλούν και συνεχίζω.

Πάντα στην τσάντα μου έχω ένα μικρό αρωματάκι, γιατί και εγώ μπορεί κάποια στιγμή να μυρίσω», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Το φορμάτ είναι αυτό και τα παιδιά είναι μια χαρά. Αλλά για ποιο λόγο να υπάρχει πλέον αυτό το φορμάτ; Και το κανάλι δεν τα πάει καλά με την ψυχαγωγία γενικότερα. Θα άλλαζα κανάλι!»

Πριν από λίγες μέρες, ο Λάκης Γαβαλάς είχε σχολιάσει και τον συνάδελφό του, Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος έχει «χτίσει» την εκπομπή εδώ και 8 σεζόν. «Ο Στέλιος Κουδουνάρης νομίζεις ότι έχει πάει στα 40 ενός θανάτου. Ακόμη δεν γελάει. Δεν είναι ότι έχουν περάσει 9 μήνες κι άρχισε να γελάει γιατί το συνήθισε κι ο πεθαμένος πήγε. Ή είναι στα εννιάμερα ή στα σαράντα, οπότε είναι έτσι» είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς στον ανατρεπτικό του σχολιασμό.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις