Site icon NewsIT

Λάκης Γαβαλάς: «Με σαμπόταραν από το πρωινό του ΑΝΤ1»

03.04.2015 | 12:26
Λάκης Γαβαλάς: «Με σαμπόταραν από το πρωινό του ΑΝΤ1»

Βρισκόταν σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής στον τελευταίο κύκλο του «Dancing with the stars» που -συγκρίνοντας τον με τους προηγούμενους κύκλους του- δεν σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Λάκης Γαβαλάς συναντήθηκε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Join Us» του ΣΚΑΪ έχουν πολύ ενδιαφέρον καθώς ο πρώην κριτής κατηγορεί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 πως ευθύνεται για την πορεία του «Dancing». Όπως λέει χαρακτηριστικά «Με σαμπόταραν από το κανάλι και συγκεκριμένα το “Πρωινό” γιατί ο Λιάγκας έλεγε διάφορες βλακείες.

Ήθελε να περιμένουν όλοι το “The Voice”, να μη βλέπει κανείς τη Δούκισσα και να βλέπει τη γυναίκα του», ενώ αναφερόμενος στη Φαίη Σκορδά λέει ότι «έχει μια υστερία που έχουν οι γυναίκες όταν πρόκειται να μπουν στην κλιμακτήριο». Εκτός όμως από την εμφανή στεναχώρια του για την κριτική που δέχθηκε από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για την περίοδο που ήταν στη φυλακή λέγοντας ότι «βλέπω τη ζωή μου σαν ταινία αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη. Είναι μια ταινία που πρέπει να παίξουμε κάποιους ρόλους και που λέω θα είναι μπες- βγες στη φυλακή.

Για την τουαλέτα ξόδεψα μπεταντίν και οινοπνεύματα. Αν θέλεις λες στους άλλους συγκρατούμενούς σου «βγείτε έξω γιατί θα κάνω αποτρίχωση». Δεν έκανα όμως γιατί 1,5 χρόνο δεν είχαν μεγαλώσει οι τρίχες μου», ενώ αναφερόμενος στην τωρινή οικονομική του κατάσταση λέει ότι «δεν έχω χρήματα αλλά δεν μου χρειάζονται κιόλας πια. Έχω τόση μεγάλη προίκα από πράγματα, από γνώση, από είδη, από αξεσουάρ και ρούχα. Έχω ένα μικρό εισόδημα από την εργασία που κάνω αλλά έχω και φίλους από το εξωτερικό που με βοηθάνε να πληρώνω κάποια έξοδά μου».
 

 
Στην ίδια εκπομπή που θα προβληθεί αύριο, το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συναντά τη Δήμητρα Ματσούκα που μιλά στην κάμερα του «Join Us»  για τις σέξι εμφανίσεις της, τη σχέση της… με τη μητρότητα αλλά και τις σχέσεις της που άλλοτε έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άλλοτε όχι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version