Site icon NewsIT

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους»

17.09.2024 | 11:44
Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν ό,τι θέλουν μεταξύ τους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε για την κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, που πυροδότησε ένα νούμερο του ηθοποιού στο Δελφινάριο.

Για την σάτιρα αλλά και τη διαμάχη ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωινό της Δευτέρας (16-09-2024) που τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σου Σου” με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN. 

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο σχολιασμός επιτρέπεται στον καθένα γιατί μετά θα βάζουμε περιορισμούς και λογοκρισία. Και δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας. Είναι άλλο θέμα πως κρίνεται η σάτιρα, ποιος δέχεται την σάτιρα, σε ποιος αρέσει η σάτιρα, τι επίπεδο και μόρφωση και παιδεία έχεις για να κάνεις τη σάτιρα.

Είναι ένα άλλο θέμα όμως πως ό,τι θέλει ο καθένας να κάνει στη ζωή του, πρέπει να το δέχεσαι” δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Δηλαδή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα ζουν ρωτώντας τους άλλους. Αυτή είναι για μένα η βασική αρχή. Η αυτοσάτιρα είναι ένα άλλο πράγμα από τη σάτιρα, τελείως άλλος τρόπος. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής μπορούν να πουν μεταξύ τους ό,τι θέλουν. Δεν θα μπούμε στον διάλογο, αλλά σε αυτό που ρωτάτε εμένα. Εμένα η άποψη μου είναι αυτή” υπογράμμισε, επίσης, ο Λάκης Λαζόπουλος στην κάμερα του OPEN.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου στη Φαίη Σκορδά

«Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος για τον καθένα και για τον Σεφερλή, δεν μπορεί να απαγορευθεί. Αλλά και το θέμα της ζωής είναι ελεύθερο για τον καθένα. Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή που αποφασίζουν ότι “εμείς θα κάνουμε τη ζωή που θέλουμε και οι άλλοι θα μας ρωτάνε τι ζωή θα κάνουν”.

Δεν γίνεται να κάνει κάποιος τη ζωή και να ρωτάει εμένα ή εσένα. Θα κάνει ο καθένας τη ζωή την οποία θέλει, διότι δεν είμαστε αυτό που γεννιόμαστε αλλά αυτό που νιώθουμε», είπε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version