Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν μπορείς να γίνεις παρουσιαστής σε δύο μήνες

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν μπορείς να γίνεις παρουσιαστής σε δύο μήνες

“Άλλοι το προσπαθούν χρόνια” διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το πρώτο τηλεοπτικό του εγχείρημα ως κεντρικός παρουσιαστής, στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, αλλά και την χημεία με την παρτενέρ του, Μαριάντα Πιερίδη μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

To φετινό καλοκαίρι το περνάς στον ΣΚΑΪ με την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή Summer’s Cool. Σου αρέσει που έγινες κεντρικός παρουσιαστής;

Φυσικά. Στόχος μου είναι οποιαδήποτε εξέλιξη. Πάντα θέλω να κάνω το παραπάνω. Τα τελευταία τέσσερα – πέντε χρόνια το έχω συζητήσει αρκετές φορές, αλλά ξέρω πως δουλεύει η τηλεόραση. Μπορεί και γω να μην ήμουν έτοιμος ή κάποιος άλλος να ήταν καλύτερος από μένα. Όλα παίζουν. Δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ότι είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Ξέρω όμως τι μπορώ να κάνω καλά. Χαίρομαι που ήρθε τώρα, που είμαι ακόμα πιο έτοιμος, γιατί αποφεύγω τα λάθη.

Με τη Μαριάντα συμπληρώσατε ένα μήνα συνεργασίας ως συμπαρουσιαστές της εκπομπής. Μπορείς να πεις ότι έχετε χημεία μεταξύ σας;

Με τη Μαριάντα ήμασταν φίλοι. Είναι καλό σε μια δουλειά να έχεις ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις οικειότητα. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι τα πάμε πολύ καλά.  Θέλει δουλειά, είναι κάτι που το βρίσκεις με τον χρόνο. Για το χρονικό διάστημα που κάνουμε παρέα στην εκπομπή θεωρώ ότι είναι άθλος αυτό που έχει γίνει. Η Μαριάντα πρέπει να αντιληφθεί την ταχύτητα μιας εκπομπής. Αλλά τα καταφέρνει αρκετά καλά και θεωρώ ότι μαθαίνει γρήγορα. Είναι δύσκολο να πας να κάνεις μια δουλειά, η οποία δεν είναι βασική σου.

Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει, αλλά πιστεύω θα γίνεται ολοένα καλύτερη.  Δεν μπορείς να γίνεις παρουσιαστής σε δύο μήνες. Άλλοι το προσπαθούν χρόνια. Εγώ συγκεντρώνω εμπειρία ετών για να πω ότι το κάνω αυτό επαρκώς καλά έως τώρα. Οπότε θέλει πολύ χρόνο, ας μη γελιόμαστε.

Media Τελευταίες ειδήσεις