Δευτέρα, 19 Αυγ.
33oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Παυλίνα Ντάσιου: «Θα την αγαπάω για πάντα»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Παυλίνα Ντάσιου: «Θα την αγαπάω για πάντα»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Έχω σοκαριστεί από τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου, θα την αγαπάω για πάντα»! Τη συγκλονιστική αυτή δήλωση έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον χαμό της πρώην συνεργάτιδάς του, προτού κλείσει καλά καλά τα 50 της χρόνια.

Από το Άμστερνταμ όπου βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για τον θάνατο της φίλης του, δημοσιογράφου Παυλίνας Ντάσιου.

«Σοκαρίστηκα με τον χαμό της, ήμασταν πολύ φίλοι, θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα. Και όπως μου είπε μία κοινή μας φίλη, όταν της είπα ότι δεν θα έρθω στην κηδεία γιατί θα είμαι στο Άμστερνταμ, μου λέει ”μη στεναχωριέσαι, και εκείνη εκεί θα ήθελε να είναι”. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και θα τη σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε εκτός «Summer’s Cool» τη Δευτέρα (19.08.2024) και παρότι οι συνεργάτες του, στην έναρξη της εκπομπής, αναφέρθηκαν στον ίδιο, δεν είπαν κάτι για την απουσία του.

Το «μυστήριο» ωστόσο λύθηκε, καθώς λίγο μετά ο ίδιος βγήκε στον «αέρα» από το… Άμστερνταμ.

«Μη λείψει κάποιος ένα μισάωρο, αμέσως πέφτουν οι οχιές απάνω», είπε με χιούμορ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη… θέση του που την πήρε η Μάρτζυ Λαζάρου!

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, βρίσκεται στο Άμστερνταμ μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θέμη Γεωργαντά για τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

 

Κλείνοντας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στην απώλεια της δημοσιογράφου Παυλίνας Ντάσιου:

«Δυστυχώς το ταξίδι που κάνω εδώ δεν θα μου επιτρέψει να είμαι στην κηδεία της φίλης μου, της Παυλίνας Ντάσιου, που ”έφυγε” ξαφνικά προχθές». 

Media Τελευταίες ειδήσεις