Site icon NewsIT

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στις εκπομπές υπάρχει βαθύτατη υποκρισία γιατί δείχνουμε κορμιά και μαγιό»

05.09.2024 | 20:54
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στις εκπομπές υπάρχει βαθύτατη υποκρισία γιατί δείχνουμε κορμιά και μαγιό»

«Είδες τι λες; Ωραία καλλίγραμμα. Δεν είπε κανείς ποτέ – ας το πάρω για εμένα – α τι ωραίος χοντρός» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε τις δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου, αναφέροντας πόσο υποκριτικές είναι οι εκπομπές που περνούν ορισμένα πρότυπα.

«Ξέρετε πόσες τραγουδίστριες με μεγάλη περιφέρεια έχουν κάνει καριέρα; Μη πω την Αντέλ… Στις εκπομπές υπάρχει μία βαθύτατη υποκρισία γιατί όταν βγαίνουμε και δείχνουμε τα κορμιά, τα μαγιό και τους κοιλιακούς του Morrone και τα θαυμάζουμε και ξελιγουρευόμαστε και μας βλέπει ο κόσμος να το κάνουμε και για την κορμάρα της Καγιά, μοιραία βάζουμε όλους τους άλλους που δεν είναι έτσι σε μία κατηγορία.

Δείχνουμε 100 μαγιό. Έχει ξελιγωθεί κανείς μας άλλος εδώ εκτός από τον Morrone; Θα δείχνατε εμένα χωρίς μαγιό; Τώρα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Είδες τι λες; Ωραία καλλίγραμμα. Δεν είπε κανείς ποτέ – ας το πάρω για εμένα – α τι ωραίος χοντρός» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μαριάντα Πιερίδη να απαντά ότι θαυμάζει τη Δανάη Μπάρκα.

«Αμφισβητείς ότι ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς και μετά λέμε ότι είναι άσχημο να γίνεται; Η μόδα μας επέβαλε αυτά τα εξώφυλλα στα 90’s Και τώρα φτάσαμε εδώ. Και λέμε γιατί; Αφού πριν μία εσύ ρε μεγάλε μου αποθέωνες τον πισινό της Στικούδη κι όχι τον διπλανό. Δύο μέτρα και δύο σταθμά » αναρωτήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version