Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Παραλίγο να χάσει τον ρόλο στον «Τιτανικό» – Η αποκάλυψη έκπληξη για Γκουίνεθ Πάλτροου

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Παραλίγο να χάσει τον ρόλο στον «Τιτανικό» – Η αποκάλυψη έκπληξη για Γκουίνεθ Πάλτροου
ΑΠΕ - ΜΠΕ

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο λίγο έλειψε να μην πάρει τον ρόλο στον «Τιτανικό». Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον αποκάλυψε ότι αρχικά σκεφτόταν την Γκουίνεθ Πάλτροου για τον ρόλο της «Ρόουζ».

«Στο δοκιμαστικό με τον Λίο για τον Τιτανικό, όλοι γοητεύτηκαν και τότε του είπα “ας δούμε πώς θα είναι η χημεία σου με την Κέιτ”». Οταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αρνήθηκε να κάνει δοκιμαστικό τεστ με την Γουίνσλετ, ο Κάμερον του έσφιξε το χέρι λέγοντας: «Ευχαριστώ που ήρθες».

Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο σκηνοθέτης του οσκαρικού Τιτανικού αποκάλυψε ότι αρχικά σκεφτόταν την Γκουίνεθ Πάλτροου για τον ρόλο της «Ρόουζ», μέχρι που γνώρισε την Κέιτ Γουίνσλετ, την οποία χαρακτήρισε ως «φανταστική». Όσον για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του!

Στη συνέχεια ο Τζέιμς Κάμερον εξήγησε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ότι ο Τιτανικός ήταν μία «τεράστια παραγωγή που θα είχε διάρκεια δύο χρόνων. Οπότε δεν πρόκειται να πάρω κάποια λάθος απόφαση όσον αφορά το κάστινγκ… ή θα διαβάσεις ή δεν θα πάρεις τον ρόλο»…

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δέχτηκε τελικά να διαβάσει το σενάριο, όμως ο τρόπος που διάβαζε υποδήλωνε την άρνησή του στο δοκιμαστικό. «Μέχρι που νευρίασα και του είπα “ΟΚ, τώρα θέλω δράση” και ξαφνικά, μεταμορφώθηκε στον Τζακ», κατέληξε ο Κάμερον.

Το τρέιλερ του Τιτανικού που σάρωσε στα Όσκαρ:

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις