Site icon NewsIT

Λευτέρης Πανταζής: Έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου

28.10.2024 | 14:58
Λευτέρης Πανταζής: Έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου

Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου 12 χρόνια, μίλησε από καρδιάς ο λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

«Πριν από 12 – 13 χρόνια πέρασα μία περιπέτεια με την υγεία μου από την πολύ μεγάλη στεναχώρια που είχα με την κόρη μου που ήταν στην Αμερική» ανέφερε ο τραγουδιστής μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου όταν και τη συνάντησε το πρωινό της Δευτέρας (28.10.24) στη Super Κατερίνα του Alpha. «Γενικά δεν ήμουν καλά εκείνο το διάστημα και έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής. 

«Κάτι περίπου σαν αυτό που έπαθε και ο φίλος μου, ο Δημήτρης Σταρόβας, του στέλνω τα περαστικά μου» συμπλήρωσε.

«Όμως εμένα μου είπε η γιατρός πως ”θα μιλήσεις σε έξι μήνες, θα τραγουδήσεις σε έναν χρόνο” και εγώ μίλησα την έβδομη ημέρα» είπε για να χαρακτηρίσει θαύμα το γεγονός ότι ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα με την υγεία του.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, κάνω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους, με βοηθάει πολύ η εκκλησία, είμαι κοντά στην εκκλησία, δεν χρειάζεται να τα λέω όμως αυτά. Επειδή με ρωτήσατε τώρα, αλλά είπαμε, δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας» εξομολογήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής.

 

«Πιστεύω ότι η αγάπη του κόσμου, η πίστη μου και η οικογένεια μου με βοήθησαν πάρα πολύ ξαφνικά να έρθουν οι γιατροί και να τους πω «τη σκαπουλάραμε» την έβδομη μέρα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λευτέρης Πανταζής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version